Friday, January 14, 2011

WEB in WINTER

Feeling kinda lost this winter?

Couldn't set plan well?

Now here's a chance you shouldn't miss!!!






So what are you waiting for?

Put this program in your winter-planner, and take as much benefit as possible from it!

Lai lai lai~





-dahsyatkan potensi dirimu, raih prestasi luar biasa-

8 comments:

Anonymous said...

your english is....very weird.

~BeInIsNeIn~ said...

erm... kalau boleh, tuk iklan rasmi jangan guna "manglish"

nnf said...

erk~ apakah maksud weird anony?
btw,my language memang suck~ cubalah tanya rakan2 sekeliling saya
if rasa ada benda kena perbetul,silala kasitau~

affan,mana manglishnya?
kat lai lai tu ke?
tu chinglish~ =p

Anonymous said...

owh..so yg post ni,nnf la ye..it's ok,nnf always trying hard.at least u revealed u yg tulis,bagus u ni.i puji lah u ni.


go nnf taw~

~BeInIsNeIn~ said...

Venue (english) : Dewan Baru PCM (malay)
Human Development Unit (english), PERUBATAN cawangan mansurah (malay)

then while most of the advertisement in english, there's "Ilmuan Berbakti, Teguh Sehati"


*or is it already established the name "Dewan Baru PCM"..??

maaf kalau komen ni lebih bersifat pertanyaan dari pernyataan..

Anonymous said...

sabar la nnf...janji awk keeelaass gitew~~

kalu depressed,dgrlah lagu elite-'tamparan wanita'

"aku..bukanlah selemah yg kau sangka.."

nyanyi nnf.jgn x nyanyi.

Anonymous said...

i nk tlong nnf jawab la . hek3.
Dewan Baru PCM - memang name die gitu
PERUBATAN Cawangan Mansurah - memang name die gitu
Ilmuan berbakti teguh sehati - setakat ni tema ni xde english version, senang citer memang tema die gitu
-ubaik90-

nnf said...

wahh~ ramai pulak back up dr blkg... tq2
dan anony~ erk sy xbukak vocal class
boleh direct contact dak2 gen3 yg buat havoc mlm life aritu =p

thanx ubaik90~
your comment is same like mine
yup affan,iklan2 pcm selalunya mmg dh dicheck oleh pengerusi,tp1 @ tp2
utk elak bnda2 mcm tu la
dan apa yg bersifat rasmi,selalu kt xubah
unless ada terlepas pndg
thanx 4 your concern!