Tuesday, January 25, 2011

design model jaket terbaru!!


cadangan 6




cadangan 7


cadangan 8
..............................................................................................................


cadangan 1


cadangan 2


cadangan 3


cadangan 4




cadangan 5


ada sebarang cadangan design lagi..?hantarkan pada email 
tahuntiga2010@yahoo.com..insyaAllah nanti akan diupload.
design baru dah ada..apa lagi..
jangan lupa untuk berikan komen-komen yang bernas ye..




p/s: harap jaga budi bahasa sebab kita sama-sama kawan.

-dahsyatkan potensi dirimu, raih prestasi luar biasa-

5 comments:

nnf said...

salam
suka design 1st utk blkg
utk dpn, nk tggu 1 lg design tu lah
thanx designer atas usaha tungkus lumus anda!

Anonymous said...

design 1st blkg mmg lawa.. tp sesuai utk sweater atau tshirt kot.
kalau utk jaket.. sy xnampak design2 kat atas ni sesuai (sbb xformal)
try to imagine.. design ni pd jaket2. xmasuk xmasuk.

skdr komen. time kaseh gak pd designer.

-ubaik90-

ningurlz said...

setuju jugak dengan ubaik90..
mmg design ni lebih sesuai klu utk tshirt n sweater.. mgkin boleh ubah sket.. spy lebih formal. by means, klu kat belakang just tulis 'Mansoura University' or 'University of Mansoura'. and then kat depan just 'G3' or '3rd gen' or 'gen3'

Name : Muhammad Hanif bin Mahamud said...

salam, nice job, thanks to designer...

cuma saya nak tambah skit
1) kenapa tak tulis kuliab tib/ faculty of medicine, baru nampak identiti kita,
2) pastu, kalu nak buat jaket, pastikan simple and no too colourful

Anonymous said...

suka cadangan 5.
tasnim.