Saturday, January 8, 2011

eXam feVer~

tarikh : 11 January 2011
masa : 8.30 pagi
tempat : conference hall ( tingkat 4, berdepan dengan cafe )
barang-barang yang perlu dibawa :
i)   lab coat
ii)  torchlight
iii) buku log
iv) pencil case

info tambahan :
- BLS
--> last bayar hari esok ( Ahad, 9 Jan )
--> pada sesiapa yang berminat untuk menyambung Intermediate Life
    Support, anda bolehla memberi nama kepada Nur Ilahi atau Amani
--> terbuka kepada sesiapa yang sudah atau akan mengambil BLS
--> tarikh belum ditetapkan tetapi insyaAllah lepas winter break
--> bayaran : 350 LE

- ICDL
--> akan diupdate kemudian

- skill lab
--> terbuka kepada pelajar-pelajar tahun 4 pada 27 Januari 2011

-dahsyatkan potensi dirimu, raih prestasi luar biasa-

9 comments:

Anonymous said...

SYA TIME XM SYA TAK FEVER PUN,,,,

nnf said...

fuyyo
ILF 350???
kering kontangla mcm ni...
betul cekik darah la harga die
isk~

~BeInIsNeIn~ said...

bak kate doc nesrene, mafhumnye,

"aku suke join conference, baru2 ni aku join conference kat liverpool ngn harga 510GBP tp aku x puas hati pn.. tp aku x bising pn sebab dari setiap conference akan ada banyak ilmu baru.. untuk korg, harga ni (200 tuk bls n 350 tuk ils) sgt berpatutan.. mane lagi korg nk dapat sijil dari europe hanye dengan berada kat sini je"

tu mafhum je la... x hapal qoul penuh :P

Abu Ubaidah said...

anonymous,
btul2 xde fever pon, tp apsal ramai org demam eh :P

beinisnein,
ceh~
dats wat we call pembaziran ok! cewaah~ hehe

~BeInIsNeIn~ said...

hehehe... bende optional je pn. x paksa sesiapa pn tuk join. kite still ade skill lab (which is free) nnti..

plus, insya allah BLS/ILS ni something yang akan benefit tuk jangka masa panjang.. terpulang masing2 la decide cemane.. =)

*komen sebelum ni merujuk kpd pendirian doc je... kite semua ade background lain2... so mmg definitely x semua pendirian org lain kite boleh terima..

Anonymous said...

masalahnye,sebelum ni,org beria2 nk join sbb LE 120 je.paham dak?mane tau naik sampai 200.kalau 200,lame dah xnk masuk.tu masalahnye.bukan masalah optional,itu term yg dah lame org paham...dah xleh tarik diri.

Anonymous said...

until last week boley je tarik diri... masa kak amani bgtaw kat kelas tu..

Anonymous said...

POLITIK GAMAAH NI,,SBB TU HARGA NAIK..WAHAHAHA!!!!

Abu Ubaidah said...

takpo le..
korang belajar BLS n ILS rajin2.. lepas ni kite boleh buat sendiri, korang ajar eh. harga serendah mungkin. tinggal nak beli perkakas2 die je.
Chaiyok2 pd yang join. :D

p/s : sori pd abg dan kakak ketua kelas sbb aku tarik diri