Monday, April 5, 2010

Makluman minggu kuliah terakhir

Salam kepada rakan2 setahun tiga sekalian. Menyampaikan beberapa pengumuman dari tahuntiga Mumtaz~


1) hari esok (selasa, 6 April) ada kelas microb nosocomial infect pukul 8-10, 10-12 kelas revision utk slide parasit, 12-2 ptg kelas free tuition gamaah patho oleh dr Bassem.
2) kelas hari rabu, 7 April , pathology seperti biasa, habiskan 2 tajuk last, lymphoid tissue+leukaemia dan nervous system
3) kelas hari khamis, 8 April pukul 8-10pagi, da revision slide patho kali terakhir.
4) hari jumaat 9 April cuti. Dan hari sabtu 10 April exam pharma mcq post midterm. semoga tenang tenang semua~

*sesiapa xbayar lagi yuran pharma tuition, Le420, esok hari last
*sesiapa yang nak beli VOIP dari Unit ekonomi, promosi Le50, esok jugak hari last
*Kalau masih ada sesiapa lagi tak hantar buku Pract Parasit, boleh berbuat demikian secepat mungkin (sebab ada senarai nama kat Department Parasite, yang belum hantar lagi, ternampak beberapa nama Malayzee di situ)

Sekian makluman,
Salam Exam Fever, Salam Kempen Biah Solehah


Cintai Rasulullah Pemangkin Biah Solehah

Ilmuan berbakti, teguh sehati

-ilmu didahulukan,pencapaian diutamakan-

5 comments:

Ubaik said...

semoga kite berjumpe di kuliah tahun 4 selepas ini

Ubaik said...

semoga kite berjumpe di kuliah tahun 4 selepas ini

Anonymous said...

jap2..mcq pharma 10 arbln???bkn stat 12 arbln ker mcq??stat patho kan??

ningurlz said...

jadual dah bertukar lagi wahai anony

ningurlz said...

sila rujuk post 'Jadual Berubah Lagi'